Több vásárlót generálunk Neked az általunk elkészített ChatBottal + az általunk képzett és nyújtott Élő Chat Operátorokkal 0-24-365!

TÖBB VÁSÁRLÓT GENERÁLUNK NEKED
+ LEVESSZÜK A MUNKATÁRSAIDRÓL A TERHET!

TÖBB VÁSÁRLÓT GENERÁLUNK NEKED + LEVESSZÜK A MUNKATÁRSAIDRÓL A TERHET!

Folyamatos szolgáltatást nyújtunk a weboldaladon, az év minden napján, hétvégén és Ünnepnapokon is 0-24! Legújabb generációs hibrid chat megoldásainkkal garantáljuk, hogy honlapod a lehető legtöbb értékesítést fogja generálni.

Több vásárlót generálunk Neked az általunk elkészített ChatBottal + az általunk képzett és nyújtott Élő Chat Operátorokkal 0-24-365!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Mitől nyújtunk mást, mint egy hagyományos chat? Értékesítünk, tájékoztatunk, leadet gyűjtünk!

Élő chat

Valódi, élő emberek válaszolnak az összes chatre, ami csak a weboldaladra érkezik. Operátoraink sales vénával rendelkező, képzett kollégák, akik remekül végzik az ügyfélszerzést.

ChatBot

Mesterséges intelligencia alapú szoftver, ami képes az emberi beszélgetés szimulálására, utánzására. Üdvözöl, kezdeményez, interakcióba lép, tájékoztat, regisztrál, elad.

Hybrid Chat

Az Élő chat és a Chatbot kombinációja, ami mindkét szolgáltatás legjobb tulajdonságait egyesíti. Az emberi ösztön és a mesterséges intelligencia tökéletes elegye. A legjobb ügyfélszerző.

előnyök

Mi megfogjuk a most lemorzsolódó ügyfél jelölteket is. Így nem veszítetek el egy fontos leadet sem. Sőt az értékesítés, már a chatben megkezdődik, így jól előkészített leadeket adunk át Nektek.

Már több mint 200 cég bízik bennünk Magyarországon

Partnereink a teljesség igénye nélkül.

Még bizonytalan vagy?

Írj nekünk, és mindenben segítünk!

Email címünk:

Telefonszámunk:

06 30 678 9999