06-30-678-9999 hello@10xchat.hu

ELŐNYÖK

Értékesítünk

Mi megfogjuk a most lemorzsolódó ügyfél jelölteket is, így nem veszítetek el egy fontos leadet sem. Sőt az értékesítés, már a chatben megkezdődik, így jól előkészített leadeket adunk át Nektek.

Nem pihenünk

Mindig talpon vagyunk, és válaszolunk az ügyfeleid kérdéseire, 0-24 óráig, hétvégén, ünnepnapokon, vagyis mindig, amikor csak szükség van rá! Ráadásul villámgyorsak vagyunk, az ügyfeletek átlagosan 21 másodpercen belül választ kap a kérdésére.

Megtakarítunk

Mit? Sok-sok időt, és pénzt. Nem kell alkalmazottat fizetnetek, aki a chatekre válaszol, nem kell betanítani senkit. Egyszerűen, és kényelmesen tudjátok kiszervezni a chat ügyfélszolgálatot.

 

Tanulunk

Megismerjük a piacotokat, együtt leülünk, összeszedjük a gyakori kérdéseket, átbeszéljük a tevékenységetek részleteit, és ha még mindig lesz olyan kérdés amire nem tudunk válaszolni, akkor átirányítjuk egy illetékes kollégátokhoz a kérdést.

Riportolunk

Minden adatot, beszélgetést, statisztikát megosztunk veletek, amit csak kértek. A fejlődés közös érdekünk, nap mint nap azért dolgozunk, hogy még több értékes ügyfelet szerezzünk a partnereinknek.

Szépek vagyunk

Egyedi chat ablakot készítünk Nektek, amely a honlapotokhoz illeszkedik, színében és elhelyezkedésében is. Ígérjük nagyon szép lesz.

Már több mint 200 cég bízik bennünk Magyarországon

Partnereink a teljesség igénye nélkül.

Még bizonytalan vagy?

Írj nekünk, és mindenben segítünk!

Email címünk:

Telefonszámunk:

06 30 678 9999