A ChatMarket.hu üzemeltetője a ChatÜgyfélszolgálat

CHATMARKET.HU

KIK
VAGYUNK?

Komplett szolgáltatásunkkal garantáltan új Ügyfelekhez, Vásárlókhoz jut 24 órán belül, a hónap minden napján, már hétvégén is, szombaton és vasárnap is!

Miért velünk?

Mi vagyunk Magyarország legnagyobb Outsourcing Chat Ügyfélszolgálata (ChatÜgyfélszolgálat.hu)! Mi nyújtunk az élő képzett chat operátorainkkal itthon a legtöbb KKV és multi weboldalán chat szolgáltatást! Nem csak a chat szoftvert biztosítjuk, hanem mi adunk Önnek élő képzett chat operátorokat és Mesterséges Intelligencia Chatbotot 0-24-365, az év minden napján!

2 irányból juttatunk el Önnek vásárlókat!

1.

A ChatMarket.hu weboldalról, melyet a mi költségünkön marketingelünk, így a weboldalra felkerülő cégek ajánlatai, szolgáltatásaira chatben érdeklődőket juttatjuk el Önhöz, 0-24-365!

2.

Az Ön weboldalán lévő real-time látogatókat “fogjuk meg”, mielőtt elhagynák a weboldalát, szóval tartjuk, kérdéseikre választ adunk, leadet generálunk, minden érdeklődő adatát átadunk Önnek 0-24-365!

Ha Ön 1 Ft-ot sem költ reklámra, akkor is vásárlókhoz juttatjuk a ChatMarket.hu oldalon keresztül!.

Mi a teendő?

Nem kell más tennie, mint hogy elhelyezünk egy chat szoftvert, chat ablakot az Ön weboldalán, és bármilyen szolgáltatással is foglalkozik az Ön cége, elhelyezzük azt a szolgáltatást vagy terméket a chatmarket.hu oldalon, majd azt a cikket, mi reklámozzuk, hirdetjük! A chatmarket oldalt látogatók chatben érdeklődnek, ezeket a leadeket juttatjuk el Önhöz, így Önnek nem kell mást tennie, mint csak felhívni, és egyeztetni a vásárlókkal!

Ha belegondol, milyen sok weboldal látogató csak nézelődik 1-1- weboldalon, de nem lépnek a cégekkel kapcsolatba…akár Ön is, este, minkaidő után elolvas 1-1 cikket az index.hu-n vagy a totalcar.hu oldalon, volna kérdése a cikkel, hirrel, akcióval, kedvezménnyel, kapcsolatba, de nem tud kinek írni, nem tud senkivel sem kapcsolatba lépni. Erre kínál megoldást a chatmarket.hu!
Egy olyan platform, ahol kizárólag olyan cégek jelennek meg Szolgáltatás és Település szűrési lehetőséggel, akiknek a weboldalán az általunk nyújtott chat szolgáltatás van! És miért szükséges a chat a weboldalra? Mert a világ a chatelés felé tart egyre inkább!
Az emberek imádnak azonnal információhoz jutni, lásd viber, skype, messenger, whatsup, stb…mindenki chatel és ez a folyamat megállíthatatlan!

Keressen bizalommal

Amennyiben Ön is szeretne bővülni és további vásárlókhoz jutni, egyeztessen Ingyenes Telefonos Szakértői Konzultációra itt Dóri Kolléganőnkhöz aki segít Önnek, felmerülő kérdéseire választ ad!

Kérem
Az ingyenes konzultációt

A konzultáció nem kötelezi Önt semmire!

11 + 7 =